Groep 6

Maandag t/m vrijdag: juf Anouk Huser
 
Wat maakt groep 6 zo speciaal?
Groep 6 is een ontzettend, vrolijk, sociaal, zelfstandig en fantasierijke groep.
De regels in de klas zijn gemaakt door de kinderen zelf. Iedereen heeft een handtekening gezet. Zo kunnen en mogen we elkaar aanspreken op deze regels en dat maakt dit een enorme sociale groep.
 
We werken met een weektaak en zijn daardoor erg druk met leren plannen. Wanneer ga ik rekenen of taal maken? Ga ik meedoen met de instructie of niet? Was dit handig? Zal ik het de volgende keer anders doen? Zo evalueren we veel op ons eigen handelen.
 
Is de weektaak af? Dan zijn er gave extra opdrachten waar we mee aan de slag kunnen. Zoals; je eigen game maken, programmeren en componeren. We kijken ook naar ons eigen leerdoel. Wat wil ik zelf graag nog leren?
 
KiVa
 
Wij zijn een KiVa school en hebben elke week KiVa op het programma staan. Dit is een methode voor de sociaal-emotionele ontwikkeling. Door de regels die we in de klas hebben zijn we hier de hele week mee bezig maar één keer in de week besteden we hier extra aandacht aan. Hoe gaan we met elkaar om? Hoe lossen we problemen op? Hoe voelt het om ergens wel of niet aan mee te mogen doen? Zo zorgen we dat we een fijne groep zijn en blijven!

Etalage

Laad meer