Groep 5

Maandag t/m woensdag: meester Gert

Donderdag en vrijdag: juf Fleur

Op maandag en dinsdag ondersteunt juf Dylani groep 5

Wat maakt groep 5 zo speciaal?

In het begin van het schooljaar hebben we samen regels en afspraken gemaakt die gelden in de klas. Deze hangen ook bij ons in de klas en hier houden wij ons aan. Wanneer het een keer niet goed gaat, bespreken we dit samen.

We zijn een creatieve groep die erg houdt van tekenen, knutselen, dansen en zingen. We houden van samen plezier maken.

Dit jaar gaan we beginnen met de vakken geschiedenis, aardrijkskunde en natuur. Ook gaan we bezig met het oefenen van de tafels. We blijven oefenen om netjes te schrijven en herhalen hierbij de letters en de hoofdletters. Taal/lezen en rekenen staan ook elke dag op ons rooster. Een nieuw jaar waarin we weer mogen leren, maar ook vooral plezier mogen hebben. Wij hebben er zin in!

KiVa

Wat is dit schooljaar vooral belangrijk bij KiVa?

Wij zijn een KiVa school. We vinden het belangrijk dat iedereen erbij hoort en dat iedereen met plezier naar school gaat. Tijdens de lessen van KiVa werken we aan verschillende thema’s om een fijne groep/school te zijn. Samen hebben we afspraken en regels gemaakt waaraan we ons dit jaar gaan houden in de klas. Wanneer dit niet goed gaat, bespreken we dit ook. We luisteren naar elkaar en helpen elkaar. Samen kunnen we meer dan alleen.


Etalage

Laad meer