Groep 4

Maandag en dinsdag: juf Romy

Woensdag t/m vrijdag: juf Marry

 

Wat maakt groep 4 zo speciaal?

Bij ons staat plezier boven aan. Ga je met plezier naar school en voel je je fijn? Dan kom je zeker weten tot leren, samen zijn we hier verantwoordelijk voor. We helpen elkaar dan ook graag.

We houden ervan om te rekenen, vooral de rekenspelletjes vinden we erg leuk! Hierbij mogen we onze eigen doelen kiezen en samen of alleen werken.

Ook vinden we het fijn om verhalen te schrijven van alle letters die we hebben geleerd in groep 3. We leren in groep 4 alle hoofdletters, om te beginnen leren we onze eigen naam te schrijven met een mooie hoofdletter.

Op z'n tijd oefenen we ook buiten met doelen die we al eens hebben gehad bijvoorbeeld met een rekencircuit of een letterparcours, een wandeldictee of een speurtocht. Buiten zijn is heerlijk!

KiVa

Wat is dit schooljaar vooral belangrijk bij KiVa?

Wij zijn een KiVa school. We vinden het belangrijk dat iedereen erbij hoort en dat iedereen met plezier naar school gaat. Tijdens de lessen van KiVa werken we aan verschillende thema’s om een fijne groep/school te zijn. We zijn samen een groep en helpen elkaar graag.

Samen staan we sterk!

 


Etalage

Laad meer